Ajakfeltöltés

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.16 (73 Votes)

Ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés

A bőrfeltöltő anyagokat az öregedéssel járó ráncok feltöltésére, s széles körben az ajkak formázására is használják. A ma használatos feltöltőanyagok többsége hyaluronsavból készül. A hyaluronsav egy természetes anyag, amely alapvetően megtalálható az emberi testben.
 
 
Az első konzultáció kb. 15 perces, ezt követi a 15-30 perces kezelés, a kezelt területtől függően. Az ajakfeltöltés után enyhe duzzanat észlelhető, picit beduzzad az ajak, nagyon ritkán nagyobb duzzanat is észlehető, de ez maximum 24 órán át tart. A kezelést követően nyugodtan folytathatja a mindennapokat.
 
Ha még nem volt ránc- vagy ajakfeltöltése mindenképpen felszívódó anyagot javasolunk, pl. hyaluronsavat, melynek a hatása 6-12 hónap egyéntől függően. Széles körben használják az ajkak formázására. A hyaluronsav egy természetes anyag, amely alapvetően megtalálható az emberi testben. A kezelés után a test saját nedvességét használja fel, mert egy hidrofil azaz vízhez köthető anyagról van szó. Ahogy a hyaluronsav folyamatosan lebomlik, minden molekula még több vizet köt meg, és idővel ugyanazt a térfogatot fenntarthatjuk kevesebb hyaluronsav alkalmazásával. A hyaluronsav vízmegkötő képessége a garancia a tartós eredményekre.
 
 ajakfeltöltés árak budapest
Az ajaktöltésnek 2 formája létezik, az egyik, amikor csak a kontúrt hangsúlyozzuk ki:  vagyis szép formás ajkat készítünk, a másik lehetőség pedig ha valakinek szép formájú az ajka, csak kicsit vastagabbat teltebbet szeretne, akkor volument pótolunk, illetve a az előző   két technika kombinációját is végezhetjük. A beavatkozás minden esetben a természetességre törekszik, persze ha a páciensnek más a  kívánsága, azt is teljesítjük...
A Medaid Borgyógyászat és Kozmetológián a legújabb ajakfeltöltő anyagok széles választéka megtalálható.
 

Hyaluronsavas feltöltők:

Juvéderm® ULTRA (Allergantól),
Stylage® Vivacy-tol (La Ravoire, France),
Teosyal® (Switzerland by Teoxane Laboratories).
 
Ha valaki allergiás a hyaluronsavra, vagy bőre az átlagosnál gyorsabban bontja le azt, így a kezeléssel nem elégedett, azoknak a Remake a megfelelő megoldás a problémáikra. A Remake alkotóeleme a polietilén-glikol, amelyet szervezetünk szintén biztonsággal le tud bontani mellékhatások nélkül.
A Remake hidrogél és a hyaluronsavas feltöltők az arc különböző részeinek és pontjainak kezelésére használható. A hyaluronsav általában a felszíni, szem és száj körüli ráncok kezelésre javasolt; ezeken a részeken hosszantartó kiváló eredményekkel alkalmazható. Míg a Remake az ajkak és a mélyebb ráncok kezelésére vehető igénybe. A szakorvosi vizsgálat során a kezelőorvos az optimális lehetőséget javasolja.

 

Árak

Ajakfeltöltés, ráncfeltöltés

Hyaluronsavas feltöltés árak

 
Juvéderm Ultra Smile
Juvéderm Ultra 3, Juvéderm Ultra 4
Juvéderm Volbella
Juvéderm Volift
Stylage
Teosyal
0,55 ml
1 ml
1 ml
1 ml
1 ml
1 ml
55 000 Ft
68 000 Ft
78 000 Ft
78 000 Ft
59 000 Ft
59 000 Ft

Általában 0,5 - 1 ml szükséges.
Áraink minden esetben a munkadíjjal együtt értendők.
 

Képek

Ajakfeltöltés hyaluronsavas feltöltő anyagokkal

Ajakfeltöltés Hyaluronsavas Árak

Ajakfeltöltés Árak Hyaluronsavas Árak

Hyaluronsavas Árak Ajakfeltöltés Árak

budapest  Ajakfeltöltés Árak

 

 

Akciók

Tájékozódjon az éppen aktuális ajánlatunkról, kedvezményes árú szolgáltatásainkról itt!
Please click for our special offers!